Vallei Business nummer 4 2023

Levertijd: 2-3 werkdagen
prijs
3,95
inclusief btw
Plaats in winkelmand
Vallei Business Magazine - uw connectie met de regio

In deze editie komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wim Werkman over de energietransitie in Regio Foodvalley
  • De Community of Practice van Circulaire Voedselsystemen in beeld
  • Ruim zeventig Michelin-sterren bij Chefs at the Parc
  • Rizz Plastics in Nijkerk: op weg naar 100% circulair
  • Herman Zondag, directeur van het AFAS Theater: 'Direct contact is goud waard
  • Guido Reusen van Financieel Doordacht over (gezonde) bedrijfsfinanciering en coaching
  • Werkgevers zijn niet altijd content met een werknemer die gaat werken voor de concurrent  
  • Gerrald Heijnen van Alfa Accountants en Adviseurs over fiscale wijzigingen vanaf 2024
  • EU legt greenwashing in verslaglegging aan banden
  • 'Help, ik ga met pensioen...'
Lees meer